Onze diensten

VB-Audiovisuele services verhuurt, verkoopt, installeert en levert totaaloplossingen voor audiovisuele techniek binnen de Benelux.

U kunt bij ons terecht voor alles wat met AV techniek en aankleding van uw evenement of accommodatie te maken heeft.

Tijdens het proces denken wij graag met u mee over de beleving welke u wilt overbrengen op uw gasten. Hierbij bedenken wij de state of the art inrichting en techniek. 
U heeft het plan wij de realisatie in een pakket waarbij wij u totaal ontzorgen en 24/7 voor u klaar staan. 

 

Tevens is het bij ons mogelijk een ontwerp te laten maken voor uw podium en / of theater tour. 
Met onze 3D software pakketen kunnen wij u de beleving laten ervaren waardoor u een goed beeld kunt krijgen hoe het in de praktijk er uit zal zien. Door duidelijke tekeningen en Patch lijsten kan uw of onze uitvoerende technici direct aan de slag met het ontwerp.

U kunt bij ons onder andere terecht voor Licht techniek en ontwerp, audio techniek, Video techniek, Wide screen projectie, Led walls, beeld registratie, Productie planning & uitvoering, en nog vele andere faciliteiten.

Daarbij werken wij samen met partners voor de inrichting, meubilair, productie en catering. Op die manier kunnen wij u in geheel ontzorgen.

  

Making amazing moments memorable!

Lees meer

We staan in de EB Live special 2019!

We zijn trots om te melden dat wij mee doen met de EB live special 2019. Hier in staat een intervieuw met Nout waarin wij on...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.